Апелативният съд в Бургас остави в ареста Никола Батилов и Щерион

...
Апелативният съд в Бургас остави в ареста Никола Батилов и Щерион
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста двамата мъже, задържани с боен арсенал

Апелативният съд в Бургас остави в ареста Никола Батилов и Щерион Джамбазов , хванати с огромен военен боеприпас . Двамата бяха арестувани в к.к Елените с доста оръжия, ред които – автомати " Калашников ", револвери, със заличени номера, гранати, както и 719 патрона и даже гранатомет.
 БГНЕС
В обиск на колата им е бяха открити и чували с 20 кг марихуана . В къща в Свети Влас бяха открита мини оранжерия за развъждане на марихуана. Прокуратурата повдигна две обвинявания на двамата мъже. Едното е за владеене и разпространяване на опиати, а второто за владеене на оръжие.

Прокуратурата повдигна на арестуваните две обвинявания - за владеене и разпространяване на високо рисково наркотично вещество в огромни размери, а второто за нелегално владеене на оръжия и муниции в огромни размери. Прокурор Йовита Григорова съобщи, че в автомобила, в който са открити опиатите и оръжието има ДНК следи от двамата обвинени. Основни очевидци по делото са двама полицейски чиновници, които са видели по какъв начин Батилов и Джамбазов товарят чувалите с марихуаната в автомобила.

В правосъдната зала 24- годишният Никола Батилов съобщи, че той няма нищо общо с повдигнатите обвинявания , незает е, само че оказва помощ на татко си, който гледа животни и моли за по-лека мярка „ домакински арест ”.

Вторият обвинен Щерион Джамбазов също изиска по-лека мярка, като съобщи, че продава царевица на плажа в Свети Влас, дава чартърен магазин и апартамент. Джамбазов също отхвърли да е отговорен.

Защитата изиска мярка „ домакински арест ” с проследяваща гривна и възбрана да напущат страната. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР